VLOG 25: 🌡 HULP bij een HARTAANVAL of 🔥BRAND🔥 weer BLINQEND 🚘🛁 schoonIn deze vlog:

– In de vorige vlog hebben jullie ons vriendenweekendje weg gezien. Normaal is Irma daar ook bij maar kon helaas niet. Daarom even bijpraten tijdens een lunch
– Mijn BHV was verlopen, daarvoor moest ik op herhalingscursus. De leraar gaf geen toestemming voor alle beelden dus hier een kleine compilatie. Ik heb hem gelukkig wel weer voldoende afgerond dus bij nood weet ik weer wat te doen.
– Mijn auto heeft een wasbeurt nodig dus gaan wij naar de Carwash Binq, Jack krijgt ook meteen een lekker badje.
– Met het staff van Lobby Riant gaan wij voor een vergadering lekker uiteten bij de Sizzles, heerlijk en leerzaam!
– Ik kreeg nog web een tremendous leuk bericht, ik ga naar de SPICE GIRLS de volgende vlog zal geheel hiervan in het teken staan!

#vlog #25 #bhv #eertsehulpbijeenongeluk #geslaagd #lunchen #bijpraten #carwash #autowassen #blinq #dogwash #hondenbadje #vergaderen #sizzles #shock #boyfriend #bulldog #engelsebulldog #hond #jackvanthoukje #jeffreyviets #jurrybrink #apeldoorn #ugchelen #scirocco #whitefrog

Verder ben ik te volgen by way of:

Instagram:
Fb:
Mijn eigen website:

Vergeet je vooral niet te abonneren op mijn YouTube kanaal, als jullie mijn vlogs leuk vinden.
De volgende onderwerpen zullen jullie in mijn vlogs voorbij zien komen:

– Mijn vriend Jeffrey Viets
– Onze stoere Engelse Bulldog Jack van t Houkje
– Boris de Alpaca en zijn belevenissen
– Alles wat ik en met Jeffrey in de week ondernemen
– Uiteten en Koken
– Mijn werk in de horeca
– Leuke dingen die je met vrienden kan doen
– Sporten in de gymnasium
– Van alles waar ik in de week tegen aan loop

Jurry waarom ben je gaan Vloggen:
Ik krijg vaak de vraag, waarom vlog jij?

• De reden is, omdat ik enthousiast ben geworden van de vloggers die ikzelf volg.
• Ik samen met Jeffrey veel leuke dingen onderneem, hier veel leuke reacties by way of onze instagram en fb over ontving. Dus ik ben de story’s langer gaan maken en ben meer uitleg gaan geven over de dingen die ik meemaak in de week.
• Daarnaast maakte ik vanaf jongs af aan al filmpjes met de digicam van mijn ouders. Was het niet de vakantie movie, dan wel een movie over een stapavond of gebeurtenis op college. Die hield ik altijd voor mijzelf of deelde ik alleen met familie en vrienden. Nu deel ik ze graag met iedereen die het leuk vind om ook te zien.

Ik hoop dat jullie veel plezier hebben aan mijn vlogs. Laat gerust een reactie achter 😊✌🏼

Gr,
Jurry

supply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *